Servei d'Immunologia

Diagnòstic, monitorització i seguiment del sistema immunitari en malalties immunomediades i trasplantament d'òrgans, així com la realització i el desenvolupament de noves teràpies cel·lulars contra el càncer.

Som centre de referència de Catalunya per al seguiment immunològic del trasplantament d'òrgans, així com referència nacional en el diagnòstic de malalties autoinflamatòries, Immunodeficiències primàries, malalties neurològiques immunomediades i immunoteràpia CART. En aquest darrer camp disposem de les tècniques més avançades en monitorització i desenvolupament de teràpies individualitzades basades en potenciar el sistema immunològic davant del càncer.

 

 

Manel Juan Otero
Cap de Servei

 

L'últim any

10
Àrees de subespecialització
18
Especialistes en immunologia
33
Técnics de laboratori
6
Residents
 
Centre de referència per a Catalunya en immunologia del trasplantament

Àrees d'excel·lència

Estem especialitzats en el diagnòstic de malalties complexes del sistema immunitari:

Seccions

El servei d'immunologia està estructurat en tres seccions principals:

Immunologia Clínica
Immunologia del trasplantament
Immunoteràpia

Línies estratègiques de recerca

 

Al servei d'immunologia apostem per la investigació en teràpies avançades i estudi dels mecanismes immunopatogènics de nombroses malalties. Liderem projectes propis i col·laborem transversalment amb altres grups de recerca.

 

Veure línies de recerca

Docència

 

Impartim docència universitària a la Universitat de Barcelona, ​​formem futurs especialistes i participem activament en la impartició de cursos i xerrades formatives./p>

 

Veure més sobre docència

Recursos de coneixement

Actualitat