Recerca del Centre de Diagnòstic Biomèdic

Docència

 

Raons per formar-se al CDB

L'Hospital Clínic de Barcelona és un Hospital Universitari que s'ha desenvolupat, des de la seva inauguració el 1906, de forma paral·lela a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Realitza activitats de Docència a nivell de grau i postgrau, destacant la formació de residents i l'organització de nombroses activitats de formació continuada.

Una formació amb èxit

23
especialistes sanitaris al CDB
9
Premis post residència
60
Convenis de col·laboració i pràctiques

Vine a formar-te amb nosaltres

Formació en especialitats del sistema nacional de salut

do
El CDB agrupa quatre especialitats sanitàries: Anatomia Patològica, Immunologia, Bioquímica Clínica i Microbiologia i Parasitologia, per la qual cosa ofereix les condicions idònies per poder desenvolupar tots els aspectes de la formació de Resident.

Pràctiques d'estudiants de grau i màster

do
Al CDB es coordinen mòduls de tres màsters: Medicina Traslacional (UB), Investigació Clínica, especialitat Microbiologia Clínica (UB-UAB) i Genètica Assistencial (UAB-UB).

Pràctiques d'estudiants de cicles formatius de grau superior (CFGS)

do
El CDB rep anualment alumnes de dos cicles formatius de grau superior per a la realització de les pràctiques del darrer curs en centres de treball: Grau Superior de Laboratori Clínic i Biomèdic i Grau Superior d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic.

Formació contínua, sessions clíniques i jornades de docència i investigació

do
Centrada en sessions de cada especialitat, sessions transversals de tècnics de laboratori, la jornada anual de docència i investigació del CDB i cursos formatius

Formació per a professionals externs

do
El CDB pot acollir professionals externs, nacionals o internacionals, per estades formatives durant períodes curts.

Vols venir a formar-te amb nosaltres?

 

Secretària comissió de docència

Contactar